• expertise
  • service oriented
  • friendliness

Maak kennis met Udog

UDOG is geboren uit de liefde voor fietsen in Veneto, Italië, een regio met een lange en indrukwekkende fietscultuur en een obsessie voor mode en stijl.

Udog bestaat uit een groep gepassioneerde fietsers met één doel: de mooiste schoenen maken, zowel qua prestaties als qua uiterlijk, voor alle fietsers.

Vanuit deze oorsprong hebben ze de meest unieke schoenen gemaakt voor iedereen die net zoveel van fietsen houdt als wij. Zei geloven dat er in ons allemaal een underdog schuilt en dat dit de brandstof is die ons inspireert om te winnen bij alles wat we doen.

De naam UDOG staat voor Underdog, de sport uitdrukking voor een atleet in competitie waarvan niet verwacht wordt dat hij zal winnen, maar die toch de passie van de fans weet te vangen. De Underdog wil bewijzen dat, met de wil om te slagen en hard werken, iedereen ons kan verrassen en kan winnen. Iedereen kan zijn doelen bereiken, zowel in de wielersport als in het leven.

We zijn allemaal Underdogs, UDOG is voor ons allemaal.

Udog is opgericht in 2021 door Alberto Fonte, een levenslange fietser en voorheen brand manager bij fi'zi:k, en Sales & Marketing Director bij Pinarello en Kask. Hij is een fervent wielrenner met een ware liefde voor de sport in al zijn disciplines.

Na zestien jaar in de sector gewerkt te hebben voor enkele van de meest iconische merken in de wielersport, besloot Alberto een nieuw en uniek wielermerk te creëren.

verwijderd bent van het winnen van de Tour de France, weet dat jouw uitdaging, jouw manier, belangrijk is - net als de underdog.

Fietsen is onze passie. Fietsen is een manier van leven, een pure levensstijl. UDOG is een club voor diegenen die dit omarmen. Het is voor diegenen die op zoek zijn naar iets nieuws, het is uniek, inclusief en bovenal voor de underdog.

UDOG - DISTANZA

De gravel / off-road schoen heeft een innovatieve, op rotsen geïnspireerde buitenzool die over de teen en rond de hiel loopt voor meer duurzaamheid, bescherming en een opvallend ontwerp. Licht, robuust en volledig onder controle, of het nu op rotsachtige bergpaden of straten in de stad is.

TWS
Maak kennis met het Tension Wrap System, een dynamisch systeem dat het middenvoetsbeentje van je voeten van de wreef tot de brug omsluit voor een optimale pasvorm.Het Tension Wrap System zorgt voor een meer gecontroleerde krachtoverbrenging naar het pedaal. Het houdt je voet vast voor volledig comfort tijdens de hele pedaalslag.

GEBREIDE TECHNOLOGIE
UDOG's gebreide technologie voor naadloos comfort. Het is ontworpen om een unieke bovenschoen te creëren die lichtgewicht, ondersteunend, ademend en waterdicht is. Knit is een naadloos bovenwerk uit één stuk, gemaakt van gebreid materiaal. Beste hier de Udog DISTANZA 

UDOG - CIMA

De perfecte mix tussen comfort en hoge prestaties, stijfheid en zachtheid. We hebben een schoen ontwikkeld die een nieuw niveau van comfort en prestaties in fietsschoenen bereikt.

De schoen ziet er uniek uit omdat comfort cruciaal is. De vorm van de hielcup is diep en smal met een innovatieve constructie om steken in het meest gevoelige deel van je voeten te elimineren.

VETERSLUITING
Traditionele veters hebben de neiging om los te gaan tijdens het trappen, dus CIMA gebruikt eigen veters met een plattere constructie die een betere knoop creëert en garandeert dat de schoen de beste pasvorm heeft.

LICHTGEWICHT
CIMA, in het Engels vertaald als 'summit' of 'bergtop', is een lichtgewicht klimschoen: super stijf, comfortabel, ademend en sneldrogend. In maat 42 weegt de schoen 240 gram. Bestel hier de Udog CIMA
.

UDOG - TENSIONE

De schoen is ontwikkeld met comfort in het achterhoofd. Het ontwerp is bewust minimaal, waarbij alle hardware, plastic en metalen onderdelen die drukpunten creëren, zijn geëlimineerd. Het complexe veter sluitsysteem stelt Udog in staat om boven materialen te gebruiken die zachter en comfortabeler zijn in vergelijk met de standaard fietsschoen.

OUTSOLE
Bij de basis van onze schoenen hebben we een buitenzool ontworpen en ontwikkeld van composiet carbon en nylon met een gericht ventilatiekanaal en geïntegreerde rubberen hiel-en teenkappen voor extra duurzaamheid. Een groot middenvoetsplatform voor gemakkelijk vastklikken van de schoenplaat. Een high-performance stijve buitenzool ontworpen voor consistente stijfheid langs de voet, zorgt voor optimale krachtoverbrenging.

TWS
Ook de tensione schoen beschikt over het Tension wrap systeem voor optimaal comfort en een zeer prettige pasvorm. Bestel hier de Udog Tensione

UDOG - CENTO

Cento is het nieuwste model binnen de collectie van Udog. De Cento bevat de innovatieve, gloednieuwe Udog Micro Twist draaiknop. Het is een unieke micro-verstelbare rotor die zorgt voor een uniforme, aangepaste pasvorm voor verbeterde ondersteuning en stabiliteit. De ergonomische wijzerplaat met zachte rubberen rand garandeert meer grip in alle rijomstandigheden. De wijzerplaat heeft een diameter van 30 mm voor betere handling in racesituaties. De Micro Twist is merkbaar lager in profiel, slechts 10 mm dik voor een aerodynamische profiel.

TENSION WRAP SYSTEEM 2.0
Het TWS 2.0 systeem werkt voornamelijk over tensoren op een groter gebied van het bovenwerk van de schoen. Waardoor de veterogen consistent vanuit alle richtingen voor een meer ondersteunende en comfortabele pasvorm zorgen.

CARBON ZOOL
Ultra stijf hoge carbon composiet buitenzool met een stijfheidsindex van 11.  Beste hier de Udog  CENTO


Meer UDOG?

Wil je meer informatie over UDOG? Ga naar www.udog.cc
Meer informatie over de producten? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op met 2moso via sales@2moso.com of +31 (0)105903070.

Login

 


Forgot your password?

Enter your email address below. You will receive an email from us with which you can reset your password.

 
Shopping cart

uw winkelwagen is leeg