• expertise
 • service oriented
 • friendliness


Sportieve Logistieke sprinter!

Join the Ride! Spring achterop de fiets van ons 2moso-team!

Ben jij klaar om in de hoogste versnelling te gaan werken in een dynamische en sportieve omgeving? Bij 2moso krijg je de kans om gebruik te maken van de nieuwste sportproducten, terwijl je aan je carrière werkt! Lijkt je dat wat, solliciteer dan naar de job van

Sportieve, logistieke sprinter!
(‘t liefst fulltime)

Bij 2moso draait het allemaal om deskundigheid, service en vriendelijkheid. Als je op zoek bent naar een werkplek waar je niet alleen kunt groeien, maar ook genieten van een flinke dosis sportiviteit en gezelligheid, dan is dit jouw kans!

Een dag uit het logistieke leven bij 2moso
Goedemorgen! Om 8.15 uur starten we de dag met een verkwikkend kopje koffie, thee of chocomelk. Wat jij wil! Natuurlijk hebben wij gezorgd voor werkschoenen en bedrijfskleding. Direct daarna verzamelen we rond ons grote gezamenlijke scherm, waar alle orders overzichtelijk worden weergegeven. Gewapend met handscanners gaan we aan de slag. Je verwerkt orders en stelt pallets per klant samen, zorgvuldig gestapeld zodat ze daar in perfecte staat arriveren. Sommige producten vereisen speciale aandacht, zoals de kleinere items die nauwkeurig moeten worden verzameld en netjes verpakt in dozen, compleet met pakbonnen en opvulling voor bescherming tijdens verzending.

Rond 10.00 uur nemen we een welverdiende pauze van een kwartier, waarin je de kans krijgt om even op adem te komen, wat te drinken of een frisse neus te halen.

Na een halfuurtje lunchpauze gaan we onverminderd energiek door met ons werk. Orders blijven binnenstromen en het is aan ons om ze met dezelfde nauwkeurigheid en zorgzaamheid te behandelen. Er komen nieuwe goederen binnen die we controleren en op hun plaats gaan zetten. We zorgen ervoor dat de voorraad is aangevuld en dat we voldoende verpakkingsmaterialen hebben.

Om 15.00 uur is het tijd voor een break, een moment van rust en ontspanning voordat we de laatste taken van de dag aanpakken.

Rond 17.00 uur zit jouw werkdag erop. Je kunt met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaan, wetende dat je een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan ons team en aan de tevredenheid van onze klanten. Een fijne avond en graag tot morgen!

Naast deze kernactiviteiten zijn er ook andere verantwoordelijkheden die bij het werk komen kijken, zoals bijvoorbeeld het regelen van vervoer, het oplossen van manco’s, het uitvoeren van voorraadtellingen. Deze taken worden flexibel, maar wel met regelmaat ingepland om de efficiëntie en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt een V)MBO werk- en denkniveau en ervaring in de logistiek
 • Je bent een beetpakker die tempo kan maken
 • Je kunt een heftruck besturen (met certificaat of we zorgen dat je dat kunt behalen)
 • Nederlands (en graag ook Engels) kun je goed spreken en schrijven/lezen
 • Ervaring met handheldscanner.

Wat wij te bieden hebben:

 • Een verantwoordelijke functie bij een b(l)oeiend bedrijf waar innovatie en dynamiek de norm zijn.
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De kans om kennis te maken met de nieuwste sportgadgets
 • Een hecht team van enthousiaste collega's die klaar staan om jou te verwelkomen.

PS. Ook voor je dagelijkse work-out ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons kun je powerliften (tot zo’n 20 kg) en zet je met gemak 10.000 stappen per dag.

Ready to Ride?
Grijp deze kans en stuur jouw CV en motivatiebrief naar hr@2moso.com, ter attentie van Lizzy Lenting.

Heb je nog vragen? Bel ons op 010-5903070 en laat ons weten waarom jij perfect bent voor deze rol!

Let op: Deze vacature wacht niet op jouw sprint, dus solliciteer vandaag nog! Laat deze kans niet aan je voorbij fietsen.

Login

 


Forgot your password?

Enter your email address below. You will receive an email from us with which you can reset your password.

 
Shopping cart

uw winkelwagen is leeg